Tisdag

Så är det redan tisdag. Jag är på öppenvården för att få min spruta.  Inget jag vill. Men måste. Det är lite förnedrande att få en injektion i ena skinkan...  jag vill bara bli frisk. Orkar inte må såhär. Jag klarar inte av livet. Det är för tufft.  Efter att jag fått min injektion så ska jag nog gå hem. Eller gå till centrum.  Får se vad jag orkar.   Ha en Fin dag. 
Johanna❤️

Kväll

Så är det redan måndag kväll. Jag ska sova nu och har sällskap av min älskade hund.  ❤️ han ligger och snarkar redan. Så söt han är.  Nu ska jag ochså sova. Godnatt, ses imorgon igen. 
Johanna❤️

Måndag

Så är det måndag och ny vecka. Jag är sjukt trött som vanligt.  Var på öppenvården idag det gick sådär.  Vill byta till min förra öppenvård.  Då dem var mycket bättre.  Får se hur jag gör. Ville ju slippa min förra läkare.  Men vet inte.  Jag kanske vill flytta till Vallentuna igen. Får se hur jag gör.  Vet ingenting längre och jag blir bara sjukare för varenda dag som går.  
Nu ska jag vila lite. 
Johanna❤️

Söndag

Så är det redan söndag, alla dagar går så snabbt. Mår dåligt igen, försöker stå ut. Vill inte mer. Men får inte ge upp. Ska till en sjukgymnast imorgon. Känns sådär. Vill helst bara sova.  Min själ är trött. På allt.  Jag är sjukt trasig.Men det blir nog bättre snart.  Har varit och ätit och fikat i centrum. Nu ligger jag och vilar med min älskade hund. Ha en Fin kväll. 
Johanna❤️ 

Lördag

Så är det redan lördag kväll. Jag ligger i sängen redan har tagit mina nattmediciner så nu ska jag sova.  Är sjukt trött.  Är alltid trött.  Och jag är trött på att vara trött.. ska bli skönt att sova.  Har varit i Vallentuna idag.  Det var kallt. Mötte en kompis där och gick runt lite.  Ha en fin kväll. 
Johanna❤️

Kväll

Så är det fredag kväll. Jag ligger redan i sängen och har tagit alla mina mediciner. Blev en tidig kväll. Är sjukt trött och allmänt less på livet..  pratade med min före detta skötare på min förra öppenvård idag, och hon tyckte jag lät uppgiven, och ja hon har rätt,  jag är uppgiven inget blir ju bättre.  Ska iaf sova nu.  Och min hund kom nyss och lade sig i min säng. Han fick sitt täcke. Så han slipper frysa. Godnatt. 
Johanna❤️

Fredag

Så är det fredag. Jag ligger fortfarande i sängen. Har redan ätit lite frukost. Men sängen lockade dit mig igen. Ska snart gå upp och ta en dusch. Sen ska jag gå till öppenvården. Ska till någon läkare där. Inget jag vill. Då jag är rädd att dem lägger in mig på psyk.  Jag orkar inte med rösterna. Är förföljd.  Jag kan bara inte leva såhär. 😭. Jag hoppas att dem låter mig gå hem efter mötet. 😊 ha en fin dag och en trevlig helg. ❤️ 
Johanna❤️

Kväll

Så är det redan torsdag kväll. Jag ligger i sängen nu och ska sova. Idag var sista gången Jag var i Vallentuna. Ska gå till tandläkaren i den kommun jag bor i nu framöver. Var ute på en kvällspromenad med mamma och benzo. Nu ska jag äntligen sova. Ha en fin kväll/ natt. 
Johanna❤️

Tandläkaren

Så var hos tandläkaren idag. Det gick bra, dem drog ut den tanden jag hade problem med. Istället för att rotfylla den. Så det känns bra. Det gorde lite ont att dra ut tanden men det gick så nu behöver jag inte gå till dem något mer. 😊 nu kommer jag leva på barnmat en tid. I några dagar iaf,  nu ligger jag i sängen och ska vila. ❤️ 
Johanna❤️

Torsdag

Så är det redan torsdag.  Jag ska till tandläkaren idag. Är lite nervös men det går nog bra. Är sjukt trött.  Ska gå upp från sängen snart och äta lite frukost.  Blir sen frukost idag,  ha en fin dag. 
Johanna❤️

Onsdag

Så är det onsdag kväll.  Jag har varit i stan med mamma. Vi gick runt i affärer och så åt vi middag. Så mysigt. Nu ligger jag i sängen med huvudvärk från helvetet.  Ska sova nu. Var tvungen att ta en Ipren. Benzo ligger  med  mig i sängen. Godnatt. 
Johanna❤️

Onsdag

Så är det redan onsdag. Jag är typ as trött idag.  Ligger fortfarande i sängen.  Har varit uppe och ätit frukost iaf. Lite sent kanske men ändå. Ska snart gå och ta en dusch.  Och lite senare åka till stan med mamma. 😊 var jätte länge sen jag var i stan så ska bli kul att åka dit. 
Ha en fin dag ute i solen. 
Johanna❤️

Kväll

Så är det redan kväll. Jag och benzo ligger redan i sängen. Vi är trötta idag så ska bli skönt att sova. 💤. Har haft En helt ok dag,  imorgon har jag inget planerat, så blir nog att ta det lungt. Vet inte vad jag vill göra med mitt liv. Det enda jag vet är att jag vill bli frisk från psykosen som Alla säger att jag har. Kan bara inte se mig som så sjuk.  Vill inte vara psykotisk något mer. Låt mig slippa denna sjukdom. Den förstör,  var ju på öppenvården idag till en ssk där och hon sa att jag inte får skada mig. Tack men det är mitt liv. 🙃 nu är jag mest trött på allt. Ska bli skönt att sova. Hoppas på en bra dag imorgon, godnatt. 
Johanna❤️

Tisdag

Så är det redan tisdag. Jag var på öppenvården idag det gick helt okej. Men mår inte så bra. Ska dit igen på fredag för ett läkarsamtal. Och jag är sjukt nervös inför det. Hatar att prata med psyk läkare. Som har all malt i världen. Orkar bara inte. Är bara rädd att jag säger för mycket om hur jag mår så att dem lägger in mig. För jag vill verkligen inte bli inlagd på psyk.  Jag har varit i Vallentuna idag efter mötet,  träffade en kompis och vi gick runt i Vallentuna.  Nu är jag hemma och ligger i sängen och vilar.  Är sjukt trött. Ha en fin kväll. 
Johanna❤️

Måndag

Så är det måndag kväll och en ny vecka har börjat. Ligger i sängen nu och min imovane har kickat in. Är sjukt trött som vanligt. Imorgon ska jag gå upp tidigt för att jag ska till öppenvården på samtal.  Ska bli skönt att prata av sig lite.  Nu ska jag sova. Ha en fin kväll och en bra ny vecka. 
Johanna❤️

Söndag

Så är det redan söndag kväll. Jag har presis tagit mina nattmediciner så nu ska jag sova. Hoppas på en bra natt. Är sjukt trött i både hjärna och själ.  Men vem vet det kanske blir bättre. Det är iaf vad jag hoppas på.  Godnatt. Ha en Fin kväll/ natt. Och hoppas att ni har haft en bra helg. 
Johanna❤️

Kväll

Så är det redan lördag kväll. Jag ligger redan nerbäddad i sängen. Är as trött så ska bli skönt att sova.. har haft En helt ok dag.  Så skönt att bo hos min mamma igen.  Här vågar jag sova.  Och min fläkt är på som vanligt.  Godnatt hoppas att ni har en fin kväll/ natt. 
Johanna❤️

Lördag

Så är det lördag och helg. Så skönt. Gick upp halv 12 idag. Var sjukt trött. Har packat upp mina saker så nu är det gort.  Har varit ute med hunden så nu ska jag vila.  Är sjukt trött. Mår inte så bra. Är trött på mitt liv. Men det kanske blir bättre tillslut.  Ha en fin Dag i solen. 
Johanna ❤️

Fredag

Så är det fredag kväll. Jag har flyttar hem till min mamma idag. Nu ligger jag i min egna säng. Är sjukt trött nu.  Ha en fin kväll/ natt 
Johanna ❤️

Torsdag

Så är det redan torsdag kväll. Jag är sjukt trött nu sov inte så bra inatt.  Så jag hoppas på en mycket bättre natt. Väntar på att få mina kvällsmediciner och sen ska jag vila lite tills jag får mina nattmediciner.  Vill bara sova. Mår sådär men det blir nog bättre. Nästa vecka på tisdag ska jag till öppenvården och prata ur mig lite, så skönt för jag är van att gå och prata på öppenvården en till två gånger i veckan. Och nu går jag till öppenvården noll gånger och det fungerar inte. Men allt kommer att lösa sig. ❤️ ha en fin kväll. 
Johanna ❤️

Överdos

Tog en överdos i söndags. Fick flyga ambulans helikopter till Norrtälje sjukhus.  Minns typ inget.  I måndags så kom polisen till sjukhuset och körde mig till psyk akuten,  dem var civila, minns typ inget av det heller.  Blev inlagd på psyk på Danderyd på måndagen och i tisdags fick jag byta avd till den sämsta på hela Danderyd. Hade extravak i ett dygn. Och idag skrev läkaren ut mig. Och han är sämst hav bryr sig inte om hur jag mådde så jag sa att jag mådde bra så att jag skulle slippa den avd så nu är jag hemma.  Ligger i sängen nu och ska sova. Är helt slut.  Hoppas att ni har haft en bra dag. 
Johanna❤️

Onsdag

Så är det redan onsdag. Jag blev utskriven från psyk idag. Läkaren där var sämst, så skönt att slippa det där hemska stället. Nu har jag presis ätit middag på boendet. Och ska nu vila.  Ha en fin kväll. 
Johanna❤️

Tisdag

Så är det tisdag jag blev inlagd på psyk igår. Först till en allmän avd och fick extravak så en personal var med mig hela tiden. Idag fick jag byta till min hemavdelning och dem satt extrvak här med. Så får inte vara själv och allt jag vill är att vara ifred.  Jag vill dö men inte ens det kan jag lyckas med. Jag orkar inte med detta. Och har tvångsvård. Och läkaren här är sämst, nu ska jag kolla på tv och försöka ta det lungt. 

Sjukhus

Så kvällen slutade i tårar och överdos . Ligger i Norrtälje sjukhus och väntar på att få komma till psyk.  Ha en fin och bättre kväll än mig.
Johanna❤️

Söndag

Så är det redan söndag, jag ska antagligen flytta hem till min mamma igen.  Detta boende var inte alls för mig. Så ja. Jag känner mig misslyckad på alla sätt. Behöver någon att prata med. Som typ på öppenvården. Men har ingen att gå till där. Jag som trodde att det skulle bli bra att byta öppenvård men det var ett misstag.  Ska fråga om jag kan gå till någon på allmän psyk istället för psykos.  För jag vill inte ha en psykos. Vill bara bli frisk.Men det blir jag alldrig. Låt mig få frid. 
Johanna❤️ 

Sova

Fick både kvälls och nattmediciner för en stund sen. Så skönt att gå och lägga sig tidigt.  Är sjukt trött och har fått ont i min ena tand igen. Så det suger. Tog en alvedon och Ipren för en stund sen. Nu hoppas jag på en bra natt. Förra sög. Godnatt, 
Johanna ❤️

Kväll

Så är det lördag kväll. Jag har as ont i min ena tand. Ska till tandläkaren den 25e då kommer dem fixa Min tand, tog presis en värktablett.  Ska vila lite nu, ha en fin kväll. 
Johanna ❤️

Lördag

Så är det redan lördag. Jag har ätit frukost och fått min medicin. Nu tänkte jag vila lite.. ha en Fin dag. 
Johanna❤️

Natt

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Hoppas på en bra och lugn natt, dagen har varit hemsk, men vem vet det kanske blir bättre.  Nu ska jag sova. Ses imorgon igen.  
Johanna ❤️

Fredag

Så är det redan fredag och helg . Jag har presis sminkat mig och väntar på att mamma ska komma. Är ganska trött idag. Och har väldigt mycket ångest. Vet ingenting känner mig bara förvirrad på allt. Ha en fin Kväll och en bra helg. ❤️ 
Johanna ❤️

Sovdags

Så är det äntligen sovdags. Godnatt. Ha en fin natt. Hoppas på en bra första natt på mitt nya boende.  💤🌙😴
Johanna❤️

Kväll

Så är det redan onsdag kväll. Jag ligger i sängen och vilar, är sjukt trött.  Det är sjukt att jag bor på ett hvb hem, utan min mamma och hund.  Jag saknar dem redan. Men detta kanske blir bra.  Ångesten kommer lite nu men Ska försöka vila lite innan jag får mina kvällsmediciner. ❤️ ha en fin kväll. 
Johanna❤️

Onsdag

Så är det redan onsdag. Jag har packat hela morgonen. Nu är jag Påväg till hvb hemmet. Ska bo där i 6 månader. Så spännande men är lite nervös.  Hoppas att ni har en fin dag. Solen är framme så det är skönt. 
Johanna ❤️

Kväll

Så är det redan tisdag kväll.  Jag ligger i sängen med benzo. Får se hur länge han ligger här, idag var jag med i träningsgrupper på öppenvården,  det gick bra men var helt död efter. Och efter det var jag och mamma i centrum. Det var mysigt. Nu är jag sjukt trött och ska bli skönt att få sova.  Imorgon flyttar jag till ett hvb hem. Är lite nervös. Men detta är min sista chans att bli frisk.  Godnatt ha en fin kväll./ natt. 
Johanna❤️

Tisdag

Så är det redan tisdag. Idag har jag varit och hämtat mina ampuller eftersom att jag ska flytta.  Måste ochså hämta ut mer mediciner på Apoteket.  Vid 16 ska jag till träningsgrupper som öppenvården i Åkersberga håller i. Eller Aa sjukgymnasten där. Ska bli kul. Men är lite nervös och väldigt trött.  Nu ska jag vila lite. Ha en Fin dag. 
Johanna❤️

Måndag

Så är det redan måndag kväll. Jag ligger i sängen och ska sova. Mår lite dåligt så tar en timme i taget. På onsdag börjar jag att flytta till ett hvb hem.  Känns spännande och vill flytta dit redan nu.  Imorgon ska jag till en träningsgrupp som öppenvården håller i.  Ska Bli kul. Men nu ska jag sova. Hoppas att ni har haft en bra dag och får en bra ny vecka.
Johanna❤️

Lördag

Så är det redan lördag. Jag gick upp vid 13. Så sjukt trött. Har lite beslutsångest om vad jag ska göra idag. Vet inte riktigt vad jag vill. Och jag vet inte heller vad jag orkar. Kanske blir att vara hemma bara och gå till centrum och kolla runt lite. Ha en Fin lördag. 
Johanna❤️

Helg

Så är det fredag kväll och en till helg har börjat. Känns sådär för att jag mår dåligt. Kommer sakna min skötare från öppenvården. Hon fick lite godis av mig. 😁 hon blev glad och både min sjukgymnast och skötare fick en kram av mig. ❤️ nu ligger jag i soffan och kollar på idol.  Ska nog bara ta det lungt i helgen. Är för trött för att orka med annat. Ha en fin helg. 
Johanna ❤️

Fredag

Så är det redan fredag och ännu en helg. Nu har jag presis fixat mig och snart ska jag åka till Vallentuna. Ska på två möten på öppenvården idag. Det är sista gången jag går dit så det känns sådär. Kommer sakna Min skötare där . Ha en fin dag. 
Johanna ❤️

Kväll

Så är det redan torsdag kväll. Jag ligger i sängen och ska sova. Och har huvudvärk. Imorgon ska jag till öppenvården i Vallentuna för sista gången, känns sådär. Kommer sakna min skötare där. Hon betyder mycket för mig. Hon är den första inom psyk som verkligen bryr sig på riktigt.  Finns ingen som är lika bra som henne.  Nu ska jag sova.  Godnatt💤😴🌙
Johanna❤️

Torsdag

Så är det redan torsdag. Jag var till en sjukgymnast idag på öppenvården. Det gick bra och jag ska få börja i en tränings grupp två gånger i veckan,  mår dåligt igen vet knappt vad jag gör.Orkar inte Leva såhär. Vill bara flytta och må bra.  För detta går inte. Jag klarar inte detta.  Var iaf ute med benzo för en stund sen.  Nu ligger jag och vilar. Och kl 20 ska jag se på tunnelbanan. Älskar det programmet. 😊 ha en fin kväll. 
Johanna❤️ 

Kväll

Så är det redan kväll.  Jag ligger i sängen och är trött så ska bli skönt att sova.  Ses imorgon igen. 
Johanna❤️

Onsdag

Så är det redan onsdag.  Idag har jag varit och handlat en vinter jacka och fikat med pappa.. det var trevligt. Nu ligger jag i sängen och vilar. Är sjukt trött., och trött på att vara psykiskt sjuk, låt mig bara bli frisk.  Åt en macka från subway till middag idag. Så gott.  Nu vill jag helst bara sova, ha en fin kväll. 
Johanna❤️

Tisdag

Så är det redan tisdag, idag var jag på öppenvården och fick min injektion. Det gick bra. Efter det gick jag till centrum och åt lunch på subway. Efter det gick jag ut med benzo. Vi gick till hans godis Affär. Köpte några vom ben., sen så har jag vilat och efter det gick jag och mamma ut med benzo och jag fick en ångest attack. Kunde inte andas.  Men nu är det bättre.  Nu ligger jag i sängen och ska sova. Ha en fin kväll/ natt 
Johanna❤️

Kväll

Så är det redan kväll och sovdags för min del. Ska bli sjukt skönt att sova., är sjukt trött nu. Ha en fin kväll/ natt. 
Johanna❤️

Måndag

Så är det måndag och ny vecka,  jag är på dagliga verksamheten idag slutar om en timme.  Är trött på hela mitt liv och min psykiska ohälsa.  Hatar den. Den förstör bara för mig. Smsade min nya sjuksköterska idag och hon ska ringa mid vid 14. Så det känns bra. Tror att jag ska åka till centrum efter jobbet idag. Ska ha musik snart och det är kul.  Hoppas att ni får en bra mådag och en bra ny vecka. 😊 
Johanna❤️

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus