Nyårsafton

Så är det måndag och nyårsafton. Det är helt sjukt hur ett år har gått så snabbt.  Nu ligger jag och vilar. Om ett tag ska jag tvätta.  Sen ska jag nog äta middag. Och bara ta det lungt.  Hoppas att ni alla får en bra nyårsafton och ett gott nytt år! 
Johanna ❤️

Söndag

Så är det redan söndag kväll.  Idag har jag varit med benzo. Vi har varit ute på två promenader idag och en kvälls promenad men då var mamma med ochså. Nu ligger jag i sängen och ska sova. Är sjukt trött.  Och jag kom på att det är sista söndagen för detta år,  känns läskigt med ett nytt år igen. 
Johanna❤️

Lördag

Så är det lördag kväll. Jag tar hand om benzo i helgen då min mamma jobbar idag och på söndag.  Har varit ute på två promenader idag, lite kallt men det gick bra,  fikade för en stund sen. Nu ska jag vila lite. Tog theralen för att få ner ångesten. Men blir helt död.  Ha en fin kväll. 
Johanna❤️

Helg

Så är det redan fredag och helg.  Och det är sista fredagen på detta år.  Känns konstigt.. var i Täby c med mamma idag shoppade ett par nya jeans och en jätte fin filt, 😊 nu ligger jag i sängen och ska sova. Tog lite theralen så den värsta ångesten kan försvinna.  Hoppas på en bättre natt än förra. Min förra samtalskontakt smsade mig och jag blir så rörd för hon bryr sig nästan för mycket. ❤️ godnatt och trevlig helg. 
Johanna❤️

Godnatt

Så nu ligger jag i sängen och ska sova. Har kollat på film ikväll.  Kollade på poppes pingviner,  jätte bra film.  Nu är jag jätte trött så ska sova nu. Hoppas att ni har en fin kväll, 
Johanna❤️

Torsdag

Så är det redan torsdag. Jag har presis vaknat. Men orkar inte gå upp från sängen. Är sjukt trött, ske försöka äta lite frukost och ta mina morgon medicin. Sen kan jag lägga mig i sängen igen.  Ha en fin dag. 
Johanna❤️

Onsdag

Så är det onsdag. Jag ska till min pappa om ett tag fast först måste jag fixa mig. Har iaf ätit lite frukost. Kommer äta lunch hos pappa lite julmat. Sen ska jag hem och vila.  Ha en fin Dag. 
Johanna ❤️

Kväll

Så är det redan kväll.  Jag har presis tagit mina mediciner så nu hoppas jag på en lugn och bra natt. Förra var hemsk och fick tandvärk så gick upp tidigt för att ta en Ipren. Somnade om på morgonen,, gick upp tjugo i ett idag. Imorgon ska jag hem till min pappa. Ska fira liten jul i efterskott där.Är mest trött och vill bara sova helst tills allt blir bra.  Jag måste bli frisk på något sätt.  Men jag vet inte hur.  Aja nu ska jag sova.
Johanna❤️ 

Tisdag

Så är det redan tisdag. Idag har jag varit ute med mamma och benzo vid Österskär. Och gick en promenad vid havet där.  Nu har jag presis ätit Middsh och nu ligger jag och vilar lite. Sen ska vi äta blåbär och hallon paj. Med vanilj sås.  Ska bli gott.  Ha en fin kväll .
Johanna ❤️

Julafton

Så är det redan julafton 2018. Känns sådär faktist, ska fira den med mamma min ena bror och benzo.  ❤️❄️🤶🏻🎅🏻 ligger just nu i sängen och vilar lite.. ska snart fixa mig. Och ta en varm dusch.  Hoppas att ni har en fin jul. 
Johanna❤️

Söndag

Så är det redan söndag och idag har jag hand om benzo då mamma jobbar. Jag har varit ute på tå korta promenader med benzo. Det var mysigt men kallt. 😊 kom presis in från promenaden. Nu ska jag vila innan nästa promenad.  Sen ska jag äta middag och bara ta det lungt,  ha en fin kväll. 
Johanna ❤️

Lördag

Så är det lördag kväll. Jag har ont i magen så ligger och vilar.  Somnade ett tag. Nu väntar jag på att maten ska bli klar. Sen ska jag ha lördagsmys och kolla på Pelle Svanslös. 😊 ha en fin kväll.
Johanna ❤️

Helg

Så är det fredag och ännu en helg. Idag var jag på öppenvården och fick min injektion. Det gorde lite ont men gick bra. Nu ligger jag i sängen och ska sova. Om jag nu kan det. Är sjukt trött och har ont i magen.  Hoppas att det går över tills imorgon. ❤️ ha en Fin helg och ta hand om er. 
Johanna❤️

Torsdag

Så är det redan torsdag. Idag gick jag upp vid 12 men vaknade runt 11. Är sjukt trött och idag har himlen fått en ny ängel. Tänker på dig, jag hade kunnat stoppa dig! 😭 jag vill inte att detta ska vara sant. ❤️ vila ifrid fina du!  Var i Täby c idag och köpte två julklappar en till min mamma och en till min lillebror som inte är så liten längre.  Nu sitter jag vid datorn och lyssnar på musik. Sen ska jag äta middag och bara ta det lungt.  Måste hitta en julklapp till min hund ochså. Men vet inte vad.  Imorgon måste jag upp tidigt. Ska till öppenvården och få min sista injektion för detta år.  Ha Nu en fin kväll .
Johanna ❤️

Onsdag

Så är det redan onsdag. Jag har varit ute med benzo på en rätt så lång promenad och sen bara vilat. Nu ska jag äta middag och efter det kankse gå ut med benzo igen, imorgon ska jag till Täby c med en kompis. Sen bara vara hemma. Ha en fin kväll. 
Johanna ❤️

Tisdag

Så är det redan tisdag kväll. Idag har jag varit ute med benzo på 4. Promenader. Var mysigt.  Nu när vi ändå har fått snö. Så mysigt🤶🏻❄️🎅🏻 nu ligger jag i sängen och ska sova. 
Johanna❤️

Kväll

Så är Det redan måndag kväll. Jag ligger i sängen nu och ska sova. Är sjukt trött nu. Hoppas att ni har haft en bra dag. Min har varit sådär. Är sjukt trött på folk. Falska människor. Finns inget värre. Nu kom min älskade hund och lade sig brevid mig. Godnatt..😴💤🌙 
Johanna❤️

Måndag

Så är det redan måndag och ny vecka. Idag tills på onsdag så har jag ansvar för benzo. För mamma ska jobba. Var ute på en kort promenad i snön. Det var mysigt. Ska snart gå ut igen och möta mamma vid tåget om ett tag. Lyssnar på musik  och tar det lungt.  En vecka kvar till jul. Ska Bli gott med lite julmat och Bara ta det lungt. Hoppas att ni får en bra vecka. 😊❤️ 
Johanna ❤️

Söndag

Så är det söndag kväll. Idag gick jag upp vid 9. Åt frukost och fixade mig. Åkte sen till Sigtuna med pappa med familj. Vi gick på julmarknad där. Det var trevligt.  Nu ligger jag i sängen med huvudvärk så nu hoppas jag på att få sova.  Och imorgon tar jag sovmorgon. Godnatt alla känpare där ute! 
Johanna❤️

Lördag

Så är det lördag kväll. Idag har jag inte gort så mycket. Var ute på en promenad med mamma och benzo.  Sen har jag bara varit hemma. Ganska så trött idag. Så nu ligger jag i sängen och ska sova. Min imovane har börjat verka. Och det finns inget skönare än det. ❤️ imorgon ska jag på julmarknad i Sigtuna. Ska Bli mysigt. 
Johanna❤️

Helg

Så är det fredag och ännu en helg. Jag mår bra idag så det var skönt. Var till Vallentuna en sväng.  Och så drack jag en god tomtelatte på espresso house. Efter det gick jag ut med mamma och benzo på en promenad. Nu har jag ätit middag haft kvällsmys så nu ska jag sova. På söndag ska jag på julmarknad i Sigtuna. Godnatt och trevlig helg. 
Johanna❤️

Lucia

Så det var lucia idag. Åt två st ischoklad. 😍 nu är jag sjukt trött så ligger i sängen och ska sova.  Jag vill bara bli frisk från det psykiska.  Min förra samtalskontakt från psyk ringde mig idag. Fast jag sa inte så mycket.  Var trött. Hade somnat när hon ringde mig. Nu hopppas jag på att dem värsta tankarna lägger sig lite så jag får vara lite pigg och våga åka till Vallentuna eller Täby c imorgon. Får se helt enkelt. Anmars gör jag som idag. Sover länge och sen går ut på en promenad med mamma och benzo. 
Johanna❤️

Torsdag

Så är det redan torsdag. Jag ligger fortfarande i sängen. Ser ingen mening med att gå upp. Har iaf ätit frukost. Men la mig i sängen igen. Kanske ska Gå ut med mamma och hunden snart. Men jag måste fixa mig innan. Så får se hur jag gör. Det är ganska skönt att bara ligga i sängen. Orkar inte åka iväg någonstans idag. Kommer inte sluta bra, så mitt sunda förnuft och jag stannar hemma. 🙃 nu ska jag vila lite. Ha en fin dag. 
Johanna❤️

Trött

Så nu ligger jag i sängen och ska sova. Är sjukt trött efter en jobbig dag. Hoppas att dagen imorgon blir mycket bättre. Godnatt alla fina som finns här för mig. 
Johanna ❤️

Mitt liv

Så mitt liv är inte lätt någonstans. Mår uselt psykiskt. Vill bara dö. Jag klarar inte av att leva med en psykos. Det går bara inte. Jag orkar inte vara rädd jag orkar inte vara trött jämt. Jag vill bara slippa lida. Jag går sönder mer och mer för varje Dag som går. Smsade sjukgymnasten. Hon är den enda vettiga att prata med. Och hon har bett noa Temaet ringa mig ikväll. Låt mig bara dö. Jag orkar inte mer. 
Johanna ❤️

Onsdag

Så är det redan onsdag, jag ska fixa mig nu och sen gå ut med hunden.. och efter det ska jag gå till centrum.har lite ont i magen. Vet inte varför. Är sjukt trött idag. Ha en fin dag. 
Johanna ❤️

Måndag

Så är det måndag kväll och ännu en ny vecka. Idag vaknade jag vid 13.  Åkte till Vallentuna och var där ett tag. Sen har jag bara varit hemma.  Imorgon och på onsdag är jag hemma med benzo. Lite extra hundvakt. Kanske åker till Vallentuna imorgon och går på Nova om jag orkar. Denna sjukdom tar all kraft ifrån mig. Vill inte vara sjukt trött hela tiden. Och blir aldrig helt utvilad.. sjukt trött på detta nu. Ligger i sängen nu och ska sova. Hoppas på en bra natt.  Ses imorgon igen. 
Johanna❤️

Söndag

Så är det söndag kväll. Idag har jag varit på bio med mamma. Vi såg Sune vs Sune. Den var jätte bra och rolig. 😊 men jag blev rätt så trött efter bion. Nu ligger jag i sängen och ska sova.  Hoppas att ni har haft en bra helg.  Och får en bra ny vecka. Tiden bara springer förbi.  Det är bara 15 dagar kvar tills julafton. 🙃😂 så sjukt snabbt detta år har gått.  Godnatt.  
Johanna❤️

Lördag

Så är det lördag kväll. Idag sov jag ända till kvart i två. Var sjukt trött., fixade mig och gick ut med benzo.  Efter det åkte jag till Täby c. Åt sen lunch och fikade på espresso house., drack en tomtelatte, med smak av kanel och kardemumma. Den var jätte god. 😍. Shoppade även en ny pyjamas.  Som var jätte fin.  Nu ligger jag i sängen och ska sova.  Benzo kom nyss och lade sig brevid mig,   Godnatt ses imorgon. 
Johanna❤️

Sova

Så nu ligger jag i sängen och ska sova efter en lång dag. Hoppas på en lugn natt. Det är väl inte för mycket begärt?  Låt mig sova, och imorgon ska jag nog sova ut.  Vet inte vad jag ska göra i helgen, blir väl som vanligt att vara med min älskade hund.  Godnatt och ha nu en fin helg. 
Johanna❤️

Helg

Så är det fredag och ännu en helg. Idag var jag i Vallentuna en stund. Gick på promenad vid sjön med mamma och benzo. Nu är jag på bussen Påväg hem. Men det lär ta ett tag. Tog någon ny buss. Kan iaf ladda mobilen på denna buss så det är bra. Är sjukt trött idag då jag gick upp vid halv. 8 åt frukost och sen gick jag till öppenvården. Fick min injektion och efter det så hade jag möte med min sjukgymnast. Gorde mina vanliga andningsövningar. Det gick bra. Nu är jag helt slut psykiskt. Vill  bara dö mer och mer för varje dag som går. Vet inte hur jag ska ta mig ur detta.  Får liksom ingen hjälp från öppenvården. Det enda ssk säger att jag ska gå ut med hunden  ja men tack... tack för hjälpen.... or not. Aja ska ha en lugn kväll med lite gott att äta och göra det bästa av situationen. Ha en fin helg 
Johanna ❤️

Torsdag

Så är det redan torsdag kväll. Idag måste jag lägga mig tidigt för att orka gå upp imorgon. Är så trött på morgonen. Fast nu är jag alltid trött. Men mest trött på livet. Och allt det innebär. Jag vill bara försvinna. Sova tills allt blir bra. Får inte sabba något nu. Då jag inte vill bli inlagd på psyk igen. Men vet ärligt inte hur mycket mer jag orkar.  Ska Bli skönt att sova senare ikväll. Ha en fin kväll. 
Johanna ❤️

Onsdag

Hur ska Man förklara för sin familj att man inte orkar leva längre att man ger upp vilken sekund som helst. Att man är helt slut. Hur? Förklarar man det?  Jag vet inte vad jag ska göra. Jag låtsas att jag mår bra för att inte såra någon.. för såhär får Man inte tänka.. får inte får inte får inte. Dem enda gångerna jag mår bra är när jag sover om jag inte drömmer några läskiga drömmar.. Aja ska sluta klaga nu. Har iaf en familj som älskar mig. Snart ska jag sova. Godnatt ses imorgon. 

Johanna ❤️


Kväll

Så är det redan tisdag kväll. Jag ligger i sängen och ska sova nu. Är sjukt trött.  Har haft en helt okej dag idag. Var på en ungdomsgård med en kompis idag, det var kul. Hoppas att ni har haft en fin dag och. Får en bra natt. Godnatt alla fina! 💤💤😘
Johanna❤️

Tisdag

Så är det tisdag och ännu en ny vecka. Dagarna går så snabbt. Hänger inte med. Har presis fixat mig och snart ska  jag åka till Vallentuna och vara där ett tag. Är sjukt trött av mina mediciner. Men kan inte göra något åt det. Ha en fin dag. 
Johanna ❤️

Helg

Så är snart denna helg slut. Jag ligger i sängen med benzo och vilar. Är sjukt trött. Gick upp vid 11 idag. På en söndag. Nu vill jag bara sova tills allt blir bra. Jag måste Bli frisk och fri från alla tankar. Jag blir galen på hur dåligt jag mår.  Varför får jag aldrig må bra. Jag låstas att allt är bra för att folk inte ska Bli oroliga. Men jag får ju inte må såhär och tänka dem tankarna.. får inte får inte får inte. Men ändå så gör jag det. Jag vill bara Bli frisk.. nu helst. Helst igår.. nu ska jag fortsätta vila. Ha en fin kväll .och hoppas att ni har haft en bra helg. 
Johanna ❤️

Söndag

Så är det söndag. Igår var jag på 18års kalas det var trevligt men mycket folk. Så idag är jag sjukt trött. Ska gå ut med mamma och benzo nu. Sen kankse åka till arninge om jag orkar😂 får se helt enkelt. Ha en fin Dag. 
Johanna ❤️

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus