Helg

Så är det fredag kväll och ännu en helg. Idag åt jag pizza till middag. Det var gott och till fredagsmyset åt jag  naturgodis och nötter.  Imorgon ska jag på kalas. Det ska bli kul. Nu ligger jag i sängen och e lite yr. Antagligen för att jag inte tog injektionen i torsdags. Men jag kunde inte gå och ta den. Ville inte dit och träffa min ssk. Jag gillar inte henne. Nu ska jag äntligen få sova.  Godnatt 
Johanna❤️

Torsdag

Så är det redan torsdag kväll. Jag har haft en tuff dag.  Det gör ont psykiskt. Allt går åt helvete. Och jag kan inte göra något åt saken.. blir bara sjukare och sjukare för varje dag som går. Det tar aldrig slut. Jag känner mig deprimerad igen. Inget e kul och vill bara sova.  Och det är det jag kommer göra. Har avbokat alla möten på öppenvården då det inte är någon idé att gå dit längre. Jag skiter i Min injektion varannan vecka. Jag bryr mlg inte längre. Kom vidriga psykos. Du är så välkommen!  Nu ska jag sova och hoppas på att dagen i morgon blir lite bättre...  man kan alltid hoppas.   Godnatt.  
Johanna❤️

Tisdag

Så är det redan tisdag kväll.  Jag har varit ute på två promenader med mamma och benzo. Det var myisgt.  Och så var jag på öppenvården till en sjukgymnast där. Nu ligger jag i sängen och ska sova, 
Johanna❤️

Söndag

Så är det redan söndag kväll. Jag ligger redan i sängen och ska sova. Är sjukt trött som vanligt. Jag vill bara sova bort alla problem. Ska bli extra skönt att sova. Godnatt
Johanna❤️

Lördag

Så är det lördag kväll. Jag är sjukt trött nu så ska bli skönt att sova. Benzo ligger med mig i sängen så mysigt. Idag har jag varit ute med benzo två gånger och Det var iskallt.  Och så var jag i centrum och åt lunch. Det var trevligt.  Hoppas att ni har haft en fin dag. Godnatt 
Johanna❤️

Helg

Så är det fredag kväll och ännu en helg.  Ska bara ta det lungt i helgen då jag inte mår så bra.  Ska kanske kolla på Netflix imorgon och bara chilla.  Kanske går till centrum och kollar lite i affärer.. hoppas att ni får en bra helg. Jag orkade inte kolla på idol så jag går och lägger mig i sängen istället. Är ändå sjukt trött.  Godnatt. 
Johanna❤️

Torsdag

Så är det redan torsdag kväll., jag har varit i Vallentuna en liten stund idag. Fikade där och efter det tog rösterna över så då åkte jag hem. Nu ligger jag i sängen och ska sova. Är sjukt trött efter en jobbig natt så nu hoppas jag på en bättre natt.  Ses imorgon då är det fredag och ännu en helg.. ha en Fin kväll/ natt. 
Johanna❤️

Kväll

Så är det kväll. Jag ligger redan i sängen och ska sova. Är sjukt trött efter en lång dag. Nu ska jag överleva resten av veckan.  Tar en timme i taget., finns inget annat att göra. Ska bli skönt att få sova nu.  Ta hand om er.  Och ha en fortsatt trevlig kväll. 
Johanna❤️

Onsdag

Så är det redan onsdag kväll. Jag var i Vallentuna ett tag idag. Gick runt lite där och så åkte jag till Danderyd och tog en direktbuss till Åkersberga. Och när jag kom hem gick jag ut med mamma och benzo på en promenad. Nu ligger jag i sängen och vilar. Är sjukt trött idag men det är inte så konstigt. Varje sekund är en kamp. Och jag står inte ut med att leva med en pyskos. Jag vill bara bli frisk. Men det verkar ta år innan jag blir frisk. Aja snart ska min skötare ringa mig. Ha en fin kväll. 
Johanna ❤️

Kväll

Så är det redan tisdag kväll. Jag hade trevligt hos min bror. Åt middag och efterrätt. Nu ligger jag i sängen och ska sova. Godnatt 
Johanna❤️

Lite nya bilder på mig och benzo ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Tisdag

Så är det redan tisdag. Jag mår sådär idag. Jobbigt att leva med en psykos. Det är vidrigt. Jag går sönder mer och mer för varje dag. Ligger iaf och vilar just nu. Och vid 17 ska vi åka till min bror som fyller år.  Efter det ska jag hem och sova., är så sjukt trött. Ska sluta med socker helt och hållet. Måste bli frisk nu.  Hoppas att ni har en  Fin dag. 
Johanna❤️

Måndag

Så är det måndag och en ny vecka har börjat. Jag har varit ute med benzo två gånger idag så han är lite rastad iaf . Nu ligger vi och vilar. Jag är as trött.  Ska bara ta det lungt resten av kvällen. Ha en fin kväll och en bra ny vecka. 
Johanna ❤️

Söndag

Hej nu är det redan söndag kväll. Jag ligger redan i sängen som är renbäddad. Så skönt att äntligen få det gort.  Fick lite hjälp av mamma med mitt kedjetäcke. Imorgon ska jag ta det lungt. Ha en fin kväll.
Johanna❤️

Godnatt

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska sova. Är sjukt trött så hoppas på en bra natt.. godnatt hoppas att ni haft en bra lördag. Jag var ute på två promenader en ensam och en med mamma och benzo.  Det var mysigt.  Och skönt väder var det ochså.  Nu är jag så trött och min imovane har kickat in så nu ska jag sova.  Åh vad jag älskar  imovane som är knark och beroende framkallande. Aja thats life.  Godnatt 
Johanna❤️

Lördag

Så är det lördag kväll. Jag har kommit hem för ett tag sen. Borta bra men hemma bäst.  Ligger i sängen och vilar. Är sjukt trött. Gick upp vid 10 idag. Ska bli skönt att gå och lägga sig tidigt ikväll.  Ha en fin kväll. 
Johanna ❤️

Helg

Så är det ännu en helg. Jag sover hos pappa inatt. Är sjukt trött har kollat lite på idol, men orkade inte se klart hela så nu ligger jag i sängen och ska sova. Hoppas på en bra natt.  Godnatt ha en fin helg. 
Johanna❤️ 

Kväll

Nu är det äntligen sovdags.  Imorgon måste jag gå upp jätte tidigt. Ska vara på öppenvården kl 9 på morgonen .ska  be om bättre mediciner. För mina fungerar inge bra. Nu ska jag sova, i några timmar iaf. 💤😴🌙
Johanna❤️

Torsdag

Så är det torsdag. Jag var ute på en mysig höst promenad med mamma och benzo. Vi gick nästan en halv mil. Så skönt. Har fått någon konstig ångest så vill bara vara ute och gå.  Är sjukt trött nu. Ska kolla på tunnelbanan kl 20 och efter det ska jag sova..  blir att gå upp tidigt imorgon då jag Ska till min läkare kl 09.00 fett tidigt jag måste gå upp.  Bläää,  vill inte men måste ändra mina mediciner. Då dem jag har nu inte fungerar.  Ha en fin kväll. 
Johanna❤️

Onsdag

Så är det redan onsdag kväll. Jag har mest vilat idag.  Och varit ute på promenad med mamma och benzo. Det var mysigt. ❤️ nu ligger jag i sängen. Ska sova om en stund. Är sjukt trött. Och mår illa.  Köpte choklad och coca Cola för att jag är värd det . Godnatt. 
Johanna ❤️

Tisdag

Så är det tisdag kväll. Jag ligger i sängen och vilar. Har mensvärk. Och ont i mitt ena knä.. kul liv. Har sagt att jag är upptagen denna vecka så jag slipper ta sprutan. Vill inte leva på psykos mediciner som ändå inte fungerar.  Är sjukt trött på detta liv. Vill bara sova tills allt är bra igen. Ska iaf skriva mig i Vallentuna igen.  Och söka boendet och daglig verksamhet där igen. Blir bäst så. På fredag ska jag till min läkare på öppenvården, om det inte blir inställt. Får se vad han kan hjälpa mig med. Typ testa någon annan medicin som fungerar. Nu ska jag fortsätta vila. Ha en fin kväll 
Johanna ❤️

Kväll

Så är det söndag kväll. Jag ska snart sova, är sjukt trött idag eller jag e typ alltid trött. Tack vare min psykiska ohälsa. Min psykos som gör mig helt borta vissa gånger och den gör mig trött. Pga av vissa saker men det tänker jag inte skriva här, 🙃 mår sådär idag så hoppas på en bättre dag imorgon. Och så hoppas jag på att kunna byta daglig verksamhet och boende. Till Vallentuna igen. Var mycket bättre där på många olika sätt. Får se vad som händer.  Men nu ska jag sova. Hoppas att ni har haft en bra helg och. Får en bra ny vecka imorgon! 😘❤️ 
Johanna❤️ 

Söndag

Så är det redan söndag, idag har jag varit ute med benzo två gånger. Så nu ligger vi och vilar. Han blir ju 11 igår och idag.  Så gammal han börjar bli. ❤️❤️ men han blir nog några år till.  😊  nu ska jag nog äta lite pepparkakor med ädelost på. 😁 ha en fin kväll. 
Johanna❤️

Lördag

Så är det lördag kväll, jag ligger Redan i sängen. Är sjukt trött. Var hos pappa idag igen. Åt middag där. Hamburgare med pomfrites as gott. Andra gången denna helg jag äter middag där. Det var trevligt. Nu ska jag sova och hoppas på att vara lite piggare imorgon. 
Johanna❤️

Helg

Nu är det fredag och ännu en helg är här. Idag har jag varit i Vallentuna. Var och åt middag hos min pappa. Det var trevligt. Kom hem för en stund sen. Har presis fixat mig och tagit mediciner. Så nu ska jag sova.  Är sjukt trött, så ska bli extra skönt att sova.  Ha en fin helg. 
Johanna❤️

Onsdag

Så är det redan onsdag. Jag har mest tagit det lungt idag. Inte orkat så mycket Annat. Ska snart gå ut med hunden och mamma.  Sen ska jag vila lite tror jag . Ha en fin Dag. 
Johanna ❤️

Tisdag

Så är det redan tisdag kväll. Jag ligger redan i sängen. Ska bli skönt att sova.  Var i Vallentuna idag var med en kompis där. Ha en fin kväll/ natt. 
Johanna❤️

Tisdag

Så är det redan tisdag. Jag är på öppenvården nu. Ska till en sjuksköterska där. Inget jag vill men har inget val. Hon kan ändå inte hjälpa mig ingen kan hjälpa mig. Sen ska jag hem och ta det lungt. Kanske gå ut på en promenad ochså. Eller åka till Vallentuna. Och gå till Nova. Får se hur jag gör.  Ha en fin dag 
Johanna ❤️

Måndag

Så helgen blev helt kaos. Blev inlagd på psyk i fredags skadade mig där och fick tvångsvård ända till idag. Och idag blev jag utskriven. Så skönt att slippa psyk. Var bara massa gamla tanter som jobbade på En avdelningarna jag var på.  Nu har jag presis tagit mina mediciner så nu ska jag sova. Imorgon ska jag till öppenvården kl 13. Inte vad jag vill men har inget val. Godnatt ses imorgon. 

Kväll

Så är det torsdag kväll. Jag ligger redan i sängen och ska sova. Är sjukt trött så ska Bli skönt att få sova.  Imorgon ringer klockan vid 10. Måste upp senast 11.  Så ja jag kommer vara trött imorgon. Godnatt alla fina människor. 
Johanna❤️

Torsdag

Så är det redan torsdag kväll. Jag ligger och vilar lite är sjukt trött idag. Är inte mig själv riktigt vet inte vad som är fel. Jag vill bara att allt ska bli bra att bli frisk. Men det verkar ta tid. Fick en akut tid till öppenvården imorgon. Så får se vad dem kan hjälpa mig med. Har ju slutat med en medicin så är lite piggare på morgonen. Ingen större skillnad annars.  Är dock lite nervös inför mötet imorgon. Vill inte bli inlagd. Så hoppas att det kan lösa sig på annat sätt. Nu ska jag vila lite till. Innnan jag ska gå ut på kvällspromenad. 
Johanna ❤️

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus