Kväll

 Jag är kvar på psyk. För att jag inte orkar leva. Jag är sjukt trött på mitt liv på att vara rädd. Mamma var på besök ikväll så det var skönt. Nu väntar jag på min nattmedicin och sen ska jag sova. Hoppas på en lugn natt.  Ha en fin kväll/ natt 
Johanna ❤️

Måndag

Så är det måndag. Har mensvärk och mår dåligt. Vill inte leva mitt liv vill helst dö, vet inte hur jag ska klara mig. Vet ingenting längre. Ska vila lite till nu. Hoppas att ni får en bra Valborgsmässoafton. Jag vill bli utskriven så jag hoppas på att läkaren skriver ut mig idag. 
Johanna❤️

Söndag

Så är det söndag jag fick extra medicin igår kväll så tillslut somnade jag och en personal satt med mig tills jag somnade. Nu är jag rätt så trött. Har presis ätit frukost nu sitter jag och laddar mobilen. Hoppas på en lugn dag. Ha en fin Dag 
Johanna ❤️

Lördag

Så är det lördag kväll. Jag vil inte leva jag orkar inte med livet det är för tufft nu vet inte vad jag gör allt är kaos. Vill bara sova. Slippa lida.. väntar på nattmedicin sen ska jag sova.  Ha en fin kväll .
Johanna ❤️

Psyk

Så är kvar på psyk hela helgen. Det enda jag ville var att dö i tisdags men polisen hann stoppa mig. Jag orkar inte leva livrädd varenda dag. Jag vill bli frisk men det går inte så bra.  Ena polisen hotade med handfängsel då jag spände mig men det är inte så konstigt när två polismän kommer och håller fast mig. Och dem tog mins rakblad. Jag vill inte leva. Jag vill slippa lida. Men Aja jag är vid liv iaf. Snart ska jag sova. 🌙💤😴 
Ha en fin kväll/ natt och en trevlig helg. 
Johanna ❤️

Fredag

Så är det fredag och ännu en helg. Jag kommer vara kvar på psyk i helgen. Känns sådär vill inte leva jag orkar inte med mitt liv. Orkar inte vara sjuk, hoppas på att läkaren på måndag skriver ut mig.  Har presis fikat lite så snart ska jag nog vila lite. Ha en fin dag och trevlig helg. 
Johanna ❤️

Torsdag

Så är det torsdag. Jag vill ut från psyk. Hoppas på att få läkarsamtal så dem kan skriva ut mig. Jag mår dåligt och orkar inte leva mitt liv. Ligger och vilar just nu. Är sjukt trött.  Fick nyss en zyprexa. Vill rymma härifrån .  Hoppas att ni har en fin dag. 
Johanna❤️

Psyk

Är inlagd på st Görans sjukhus på psyk där. Vill inte leva längre och jag tror att jag har LPT igen eller kommer få det. Jag orkar inte leva. Låt mig dö och slippa lida. 😭 har presis ätit frukost. 
Johanna ❤️

Kaos

En kaos dag. Slutade med ett självmordsförsök men blev stoppad av två poliser dem hotar med handfängsel.. idiotvärld jag lever i. Jag ville dö jag vill inte leva. Äckell liv. Låt mig bara dö jag förtjänar inte att leva. Bajs dö dö dö. Polisen körde mig till psyk akuten mot min vilja. Så nu har jag vårdintyg. Kommer få LPT igen. Jag hatar mitt liv. 
Johanna ❤️

Trött

Nu ligger jag i sängen. Benzo sover redan och jag ska ochså sova nu. Hoppas på en bättre dag imorgon. Godnatt 
Johanna❤️

Fan

Jag klarade lite över en vecka. Nu är jag tillbaka på noll igen. Jag vill inte leva detta Liv och inatt åker min hund hem. Han har varit min livlina. Jag vet inte hur jag ska klara av detta.  Tänker inte göra något dumt men är så less på detta liv. Nu ska jag försöka vila lite. Benzo ligger i min säng och sover. 🐶 älskar att höra hans snarkningar. ❤️ ha en fin kväll. 
Johanna ❤️🐶

Trött

Ligger i sängen och vilar. Är sjukt trött och har spänningshuvudvärk, allt gör ont idag. Jag orkar inte leva såhär. Ska försöka vila lite . 
Johanna.❤️

Måndag

Så är det måndag och en ny vecka. Jag mår inte så bra. Det gör ont att andas att leva. Jag vet inte hur jag ska bli frisk från detta. Jag kan inte leva med en psykos. Det är för tufft. 😕 men jag ska försöka kämpa så gott det går.  Är på dagliga verksamheten nu tidigt idag så jag är rätt så trött idag. Ha en fin dag och en bra ny vecka. 
Johanna ❤️

Kväll

Så är det söndag kväll. Benzo ligger och Sover och jag väntar på att min imovane ska börja verka. Är sjukt trött. Och har ångest över mycket i mitt liv. Ska kanske till dagliga verksamheten imorgon om jag orkar. Ha en fin kväll/ natt 
Johanna ❤️🐶

Mitt liv

Jag lever ett tufft liv med flera diagnoser. Jag mår inte bra. Och jag vet inte hur jag ska överleva detta liv. Jag lever inte jag finns bara. Visst jag har en hund och familj men mina sjukdomar gör att jag inte står ut vissa gånger. Vet inte hur många gånger jag tagit överdoser för att slippa lida eller alla gånger jag skär mig. Varenda minut är en kamp. Jag vill bara bli frisk. Jag är trött på att vara rädd både för mina röster och mig själv . Jag är min egna fiende.  Tur att jag har en sådan fin hund som finns för mig och min familj. 
Johanna ❤️

Ångest

Mår dåligt idag tankarna är jobbiga. Jag vet inte hur mycket mer jag orkar. Jag vill bara sova men när man har hund kan jag inte det då jag måste ut med han hela tiden. Vi har presis kommit hem efter en promenad. Nu ska jag snart laga lunch och sen bara ta det lungt och gå ut med benzo. Ha en fin dag. 
Johanna ❤️

Söndag

Så är det redan söndag. Jag har redan gått ut med min hund benzo två gånger. Är helt slut så ska vila lite. Har as ont i mina fotleder tack vare två av Mina mediciner. Mår dåligt idag så det kommer nog bli en tuff dag. Men jag får inte skada mig.  Är ju hundvakt. Nu ska jag vila. Ha en fin dag. 😊🐶
Johanna❤️

Trött

Är sjukt trött idag. Har knappt sovit något. Jag mår dåligt och vill helst ge upp jag kan inte leva med en psykos. Det går bara inte. Ska Snart laga middag och efter det ska jag gå ut med benzo och en kompis.  Efter det ska jag kanske gå till pappa ett tag om jag orkar. Snart är det måndag och då kommer min mamma hem. Jag är sjukt trött på mitt liv. Vet inte vad jag gör snart. Vill bara inte mer. Men kan inte svika min familj. Jag hoppas på att min nya medicin kommer hjälpa mig.  Ha en fin kväll.❤️
Johanna❤️

Lördag

Så är det lördag jag har blivit väckt av hunden. Två gånger redan. Är sjukt trött vill bara få sova. Mina röster är jobbiga och jag är rädd för allt. Idag blir det att gå ut med benzo och sen bara vila mellan promenaderna. Har iaf presis ätit frukost. Hund vakterna har tagit ut benzo på en morgon promenad för det är morgonen jag inte orkar Gå ut med han. Hoppas att ni får en bra lördag.  
Johanna❤️

Kaos

Allt är Kaos igen mår dåligt. Det går inte att leva med En vidrig psykos som bara förstör för mig. Jag valde inte att bli sjuk. Jag ringde och pratade med Min skötare på öppenvården. Jag går under snart. Jag orkar inte Leva och jag vill inte leva såhär.  Är rädd igen för alla människor. Rädd för att bli dödad. Visst jag vill inte leva men är rädd för att bli dödad. Det kanske låter konstigt men så är  det.  Nu ska jag snart laga mlddag. 
Johanna ❤️

Fredag

Så är det fredag. Jag blev väckt av benzo vid halv 6 bara att gå upp och gå på en liten promenad. Sen väcker han mig vid halv 8 och gnäller lite. Han kände nog sig på att hundvakterna skulle komma.  Var på dagliga verksamheten vid 09 idag och snart är det lunch. Och jag äter inne på dagliga verksamheten för första gången. Snart är det lunch och efter det fredagsfika. Och vid. 14 ska jag till öppenvården för möte hos min samtalskontakt där. Sen ska jag hem och få mediciner och sen ska jag nog vila lite tror jag.  Ha en fin dag och trevlig helg 
Johanna ❤️

Trött

Så nu ligger jag i sängen och ska sova. Är sjukt trött.  Hoppas att ni får en bra kväll / natt 
Johanna❤️

Kväll

Så är det torsdag kväll. Idag har jag tvättat och städat. Och varit på dagliga verksamheten. Benzo kom till mig för en stund sen. Ska nog gå ut på en kvällspromenad med han lite senare och kl 20 ska jag se tunnelbanan på kanal 5. Vid 21 ska vi sova tror jag.  Jag lade mig och skulle vila lite men jag somnade sov jätte djupt tror jag. Hörde inte att personalen knackade på dörren. Men det gör inget då jag inte är hungrig.  Nu ska jag kolla på tv. Ha en fin kväll
Johanna ❤️

Torsdag

Så är det torsdag. Jag har presis ätit frukost och nu ska jag vila lite innan jag får mina mediciner.  Ska få min nya medicin idag för första gången. Hoppas att den här är bättre. Ha en fin dag . 
Johanna❤️

Onsdag

Så är det onsdag jag var på dagliga verksamheten idag I tre timmar. Nu är jag hemma med min älskade hund. Ska laga middag vid 17.30 men innan det ska jag vila. Ha en fin dag. 
Johanna ❤️

Kväll

Så är kvällen här.  Jag ligger i sängen nu hoppas på lite mer och bättre sömn inatt. Jag valde inte att bli såhär sjuk som jag är. Var hos min läkare idag och det gick väl helt ok.  Ska få börja med venlafaxin och jag hoppas att den gör mig mindre deprimerad.  Imorgon ska jag gå till dagliga verksamheten. Och torsdag och fredag med,är ju hundvakt åt min hund denna vecka, men hundvakterna ska ha honom på dagarna och på kväll och natt med mig.  Nu ska vi sova. Han ligger och sover i soffan och jag ligger i sängen. Godnatt och ha en fin kväll/ natt. 
Johanna ❤️

Tisdag

Så är det tisdag  jag har varit på öppenvården två gånger idag en gång till min läkare. Kom fram till att jag ska börja med En annan antidepressiv medicin som heter venlafaxin.  Efter det gick jag hem till benzo och gick ut på en promenad med farmor och benzo. Sen gick jag till öppenvården igen till en arbetsterapeut. Nu har benzo fått middag och snart ska jag ha matstöd.  Sen ladda för att gå ut på en promenad med benzo  ha en fin kväll 
Johanna ❤️🐶

Måndag

Så är det måndag och ny vecka. Jag jag presis varit ute på en liten morgon promenad med benzo. Det gick bra. Nu ska jag försöka sova lite till. ❤️ ha en fin måndag.  
Johanna ❤️

Kväll

(null)
Så är det kväll och sovdags. Hoppas på en bra natt. Är sjukt trött har gått över en mil idag. Jag älskar att vara ute och gå på promenader.  Nu är helgen slut och imorgon är det en ny vecka. Mina röster är lite jobbiga men jag kan inte bli inlagd nu. Ska ju ha benzo hos mig hela veckan.  Benzo har redan somnat nu och han snarkar så gulligt. Nu ska jag ochså försöka sova. Ha en fin kväll/ natt 
Johanna❤️

Söndag

Så är det söndag. Jag har varit ute på 4 promenader med benzo idag. Så skönt vi har gått över en mil hittills, nu lyssnar jag på musik och väntar på att få matstöd vid 17,30. Efter det blir det nog en promenad. Är sjukt trött gick upp vid 06 idag för att min hund benzo ville ut. Hoppas att ni har haft en fin helg. 
Johanna ❤️

Kväll

Så är det lördag kväll. Jag har presis fixat mig lite inför natten min hund benzo ligger i min säng och sover. Snart får jag mina nattmediciner och sen hoppas jag på lite sömn. Är sjukt trött. Har varit hos min pappa och ätit grillad lax. Det var gott och benzo fick mat plus ett ben. Så nu hoppas jag att han. Sover hela natten. Ha en fin kväll/ natt. 
Johanna ❤️

Lördag

Så är det lördag. Jag väntar på att min hund ska komma vid 14.  Han Ska sova över hos mig ända till 23 april så det ska bli kul att få sällskap på nätterna, då kanske jag får sova på nätterna. Ska nog gå upp och äta frukost snart. Ha en fin dag. 
Johanna❤️

Fredag

Så är det fredag och ännu en helg. Jag är sjukt trött idag. Ska på ett möte på öppenvården kl 14, efter det ska jag hem och få mina mediciner och sen ska jag gå ut på en promenad. Och hela nästa vecka ska benzo sova över hos mig så det kommer bli bra. ❤️ ha en fin dag och trevlig helg 
Johanna❤️

Trött

Så nu ligger jag i sängen och ska äntligen sova. Har varit ute på tre promenader idag plus två korta.är helt slut nu. Har fått alla mina mediciner. Så ska bli skönt att sova. Ha en fin kväll/ natt 
Johanna❤️

Torsdag

Har redan hunnit med tre promenader med min hund och så har jag tvättat och städat lägenheten. Och ätit lunch och nu så är jag på dagliga verksamheten.  Ska vara här till halv 3 sen ska jag gå hem. Så skönt att det är vår ute nu. Så skönt med sol. Ha en fin dag. 
Johanna ❤️

Torsdag

Har presis varit ute med benzo på en morgon promenad. Nu ska vi sova lite till. Och lite senare ska jag tvätta. Och efter det ska jag nog gå till dagliga verksamheten, hoppas att ni får en fin dag. 
Johanna ❤️

Onsdag

Så är det onsdag kväll. Jag har presis varit ute med benzo på en kvällspromenad. Snart får jag mina nattmediciner och sen ska jag sova. Imorgon ska jag tvätta och sen kanske gå till dagliga verksamheten. Ska kanske börja med en ny antidepressiv medicin som heter venlafaxin. Hoppas att min läkare på öppenvården går med på det. Då min gör mig för impulsiv. Ångrar massa saker jag gort mot mig själv och jag orkar inte vara min värsta fiende. Ska fixa mig inför natten nu. Ha en fin kväll/ natt 
Johanna ❤️

Fri

Jag lyckades bli utskriven. Så skönt att slippa psyk och tillsyn. Nu är jag ute i friheten igen.  Jag har min hund benzo hos mig. Han ska sova över hos mig. Så det är skönt. ❤️ han ligger och  sover nu. Har presis ätit middag. Åt lax med pasta och cheddar och mozzarella ost sås. Ha en fin kväll. 
Johanna ❤️

Onsdag

Så är det onsdag jag är på psyk. Läkaren kommer säkert godkänna vårdintyget idag. Jag har presis ätit frukost. Jag vill inte mer jag är trasig som fan. Vet ärligt inte hur jag ska bli frisk. 

Morgon

Godmorgon jag vaknade nu har svårt att somna om.. mår dåligt och har extra tillsyn när jag är vaken. Jag vill mest hem till mig men kommer säkert få LPT igen. Nu ska jag vila lite. 
Ha en fin dag.  
Johanna❤️

Psyk

Är på psykakuten. Varit här sen kl 14 läkaren skulle skriva ett vårdintyg. Så nu väntar jag på att få veta vart jag ska bli inlagd. Jag orkar inte mer. Låt mig slippa lida bara. Hoppas att jag slipper 140 och 130. Men jag som har otur lär hamna på någon av dem. Fick presis 2 ml theralen. Nu är jag trött. Ha en fin dag.
Johanna ❤️

Måndag

Så är det måndag och ny vecka. Jag är hemma från dagliga verksamheten idag. Mår för dåligt för att kunna gå dit. Psykosen är jobbig och jag orkar bara inte mer.  Ska till sjukgymnasten idag  och göra andningsövningar.  Sen ska jag nog hem och vila. 
Ha en fin ny vecka. 
Johanna ❤️

Söndag

Så är det söndag. Jag mår inte bra., natten var hemsk.  Kvinnan visade sig hon var på min lampa så jag såg hennes ansikte. Och så sa hon tyst till mig. Jag klarar ärligt talat inte mer. Det går inte längre. 😭
Johanna❤️

Fan

Jag såg kvinnan min lampa och hon prata med mig så nu är jag livrädd jag vill bara bli frisk men blir sjukare och sjukare för varje dag som går. Jag orkar inte mer. 😭 

Lördag

Så är det lördag. Jag mår fortfarande illa efter överdosen. Ska sova lite till. Är sjukt trött ha en fin dag 
Johanna ❤️

Livet

Jag är helt slut som människa. Jag vill bara få tyst på rösterna. Jag vill slippa vara rädd hela tiden. Jag vill bli frisk men det blir jag inte.  Har sovit nästan hela dagen idag och kräktes, nu ska jag vila lite. Ha en fin kväll 
Johanna❤️

Torsdag

Så är det torsdag. Jag mår dåligt. Tog en liten överdos av en medicin igår. Jag är sjukt less på allt. Ska försöka sova ett tag.  Har isf tvättat och hängt upp tvätten på tork.  Ha en fin dag
Johanna❤️

Onsdag

Så är det onsdag. Jag har kommit hem till mig efter två nätter hos pappa. Jag mår dåligt jag e inte mig själv jag blir knäpp. Jag orkar inte må såhär. Är bara en börda för alla. Jag orkar inte mer. Nu ska jag vila. 
Johanna❤️

Tisdag

Så är det tisdag kväll. Jag är hos min pappa blir att sova över en eller två nätter till.  Får se hur jag mår, orkar inte med livet och känner inte igen mig själv. Jag är sjuk. Jag vet inte hur jag ska bli frisk.  Jag orkar inte ha det såhär. Ska till öppenvården imorgon. Till min skötare där.  Vi ska gå på en promenad. Ha en fin kväll, 
Johanna ❤️

Sjuk

 Är sjuk igen.  Som fan blir att sova hos pappa några nätter. Psykosen vinner över mig och jag får panik. Är rädd hela tiden. Jag vill bara bli frisk. Men det dröjer nog ett tag. I dont know. Nu ska Jag snart kolla på Tracy beaker. Ha en fin kväll
Johanna ❤️ 

Sjuk

 Jag är sjuk igen jag håller på att hamna i en psykos igen. Jag vill inte ha det såhär längre jag är livrädd. Och det är många som inte förstår hur dåligt jag mår orkar inte vara rädd hela tiden. Det känns som att det är på riktigt.  Men alla säger att jag är sjuk men för mig är det ju verkligt orkar bara inte mer. 
Johanna ❤️

Ny vecka

Så är det måndag och ny vecka. Jag har presis ätit frukost och fått mina mediciner. Nu ska jag sova lite till. Ha en fin måndag och en bra ny vecka. 
Johanna❤️

Livet

Livet är inte enkelt. Det är tufft rikitigt tufft jag vill inte hamna i en psykos igen jag ville bli frisk från detta men jag blir sjukare och sjukare för varje dag som går och jag har skuldkänslor att jag mår såhär dåligt jag borde ju må bra har en familj visserligen trasig men ändå jag har en familj ett boende har det mest men psykosen är jobbig och jag vill inte bli så sjuk som för ett år sen. Det var hemskt, nu ska jag få mina kvällsmediciner och sen vänta en timme till nattmedicinerna. Ha en fin kväll/ natt 
Johanna ❤️

Söndag

Så är det söndag och påsk dagen. Jag har presis fått mina mediciner och om ett tag ska jag gå till min pappa och äta mat. Ha En bra dag orkar inte skiva så mycket idag. Mår dåligt igen är rädd att jag kommmer gå in i en psykos igen. Fan låt mig bli frisk. 
Nu ska jag vila lite. 
Johanna ❤️

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus