Kväll

Så är det redan fredag kväll. Jag har en jobbig huvudvärk så jag ligger i sängen och hoppas på att få sova en hel natt utan att psykosen ska göra mig rädd.  Imorgon blir det att gymma. Blir nog 30 min på gåband.  På söndag blir det att vila inför en ny vecka med en ny daglig verksamhet,  och nästa vecka ska jag få min injektion igen. Inget som jag ser fram emot, men men..  nu ska jag sova. Ha en trevlig helg,,
Johanna❤️

Fredag

Så är det fredag och ännu en helg är här. Jag har varit i Vallentuna och Täby c med en kompisar nu sitter jag på bussen Påväg hem. Är sjukt trött och hungrig. Ska nog äta middag på subway när jag kommer hem. Ska bli fett gott. Sen ska jag hem till benzo och bara ta det lungt. Hoppas att ni har haft en bra fredag och får en trevlig helg. 
Johanna ❤️

Torsdag

Så är det redan torsdag. Idag var jag på öppenvården igen. Pratade med min skötare där, det gick bättre idag än igår så det var ju bra. Men jag är lite cringe och säger stt hon är lite patetisk. Men hon tyckte det var kul sagt. Hehe. Skrev ett sms till henne där jag bad om ursäkt. Hehe imorgon är det fredag. Får se vad jag ska göra då. Blir kanske att åka till Vallentuna ett tag. Eller så blir jag hemma. Får se hur jag mår. Då det känns som att jag har en psykos som dem säger att jag har.  Vet inte om detta är sant. Jag vill bara sova. För att slippa leva.  Sova sova sova. Nu är jag iaf på sista bussen  Påväg hem.  Blir att äta middag och sen kolla på tv och bara ta det lungt, 
Johanna ❤️

Onsdag

Så är det redan onsdag kväll, jag har ätit middag för ett tag sen. Idag var jag på öppenvården till min skötare där. Det gick sådär. Slutade med att jag började gråta. Och jag hatar att gråta inför folk. Men det är hennes jobb och jag bad om ursäkt för att jag grät. Nu ska jag bara ta det lungt resten av kvällen. Imorgon ska jag till öppenvården igen till min skötare. Behövde gå två gånger denna vecka. Ha en fin kväll. 
Johanna ❤️

Kväll

Så är det redan tisdag kväll, jag mår dåligt och känner mig konstig, kräktes idag av all ångest. Nu är mina ögon konstiga allt blir konstigt, jag orkar inte. Leva såhär. Jag vill bara bli frisk, jag orkar inte vara sjuk. Vården ser mig som sjuk. Men dem kan inte göra mig frisk. Jag blir bara neddrogad. Och trött.  Och sjukt trött på detta liv. Jag lever inte jag existerar bara. 
Har presis tagit mina kvällsmediciner, nu är jag med mamma och benzo, 
Johanna ❤️

Tisdag

Så är det tisdag. Jag har presis fixat mig. Ska snart åka till Vallentuna och lite senare ska jag till öppenvården till min sjukgymnast där.  Ha en fin dag. 
Johanna ❤️

Måndag

Så är det redan måndag och en ny vecka har börjat. Jag har legat i sängen hela dagen med ångest och huvudvärk. Jag vill bara dö.  Jag lever inte längre. Jag existerar bara. Och det är jag sjukt trött på. Jag är trött på allt.   Väntar på att mamma ska komma hem.  Sen blir det nog en promenad med benzo och mamma.. och efter det blir det middag. Ha en fin dag och en bra ny vecka. 
Johanna❤️

Söndag

Så är det söndag. Idag var jag på gymmet och körde ett konditions pass.  Körde i 30 minuter. Och blev av med 131 calorier.  Så skönt att ha börjat träna igen. Har presis varit och handlat med mamma. Nu ligger jag och vilar. Är sjukt trött nu, ska snart äta middag och sen funderar jag på att gå och sova. Men blir kanske en promenad innan. 
Ha en fin kväll. 
Johanna ❤️

Kväll

Så är det lördag kväll. Jag ligger i sängen och ska sova. Är sjukt trött,  imorgon ska jag sova ut.  Idag gick jag upp före 10 och det brukar aldrig hända. Imorgon ska jag kanske till gymmet., om jag orkar,  nu ska jag sova. Godnatt. 
Johanna❤️

Ångest

Så kom den fina ångesten. Jag önskar att jag inte flyttade ifrån mitt senaste boende. Jag skulle försökt stå ut lite till. Jag vill bo själv. Jag mår dåligt nu: vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill nog ändå bo i Vallentuna trots allt bara att jag vill gå på daglig verksamhet i Åkersberga. Får se vad som händer. Jag känner mig inte hemma i åkersberga.  Jag vill bara bli frisk från min psykiska ohälsa. Den förstör bara för mig.hatar denna vidriga ångest.  
Johanna ❤️

Lördag

Så är det lördag jag har presis varit i Upplandsväsby c med en kompis, nu ät jag Påväg till Vallentuna, senare ska man hem. Jag tror att jag är kär i en person men hon skulle kunna vara min mamma och hon får ändå inte  ha kontakt med mig på fritiden. Så det kommer inte gå. Men jag älskar verkligen henne. Blir nervös så fort jag ser henne. 😍😍😍  ha en fin dag 
Johanna ❤️

Fredag

Så är det redan fredag. Idag var jag på öppenvården hos min skötare där. Det gick sådär. Satt mest och grät. Men hon förstår mig. Hon är verkligen bäst att prata med. Imorgon ska jag åka till Vallentuna. Och gå runt där lite kanske tar en fika där. Jag skadade mig idag. Dåligt så nu är jag på noll dagar självskade fri. Men nu får jag försöka ta nya tag. Nu ska jag snart äta middag och senare gå ut på En promenad med mamma och benzo. Ha en fin kväll, 
Johanna ❤️

Torsdag

Så är det redan torsdag. Jag var i Vallentuna idag och hämtade medicin på öppenvården. Efter det åkte jag hem. Nu blir det snart middag. Sötpotatis med kantareller. Så gott. Vid 20 ska jag se på tv ända till 22.  Imorgon ska jag till min skötare på öppenvården. Och efter det kanske hänga i Vallentuna ett tag.  Ha en fin kväll. 
Johanna ❤️

Onsdag

Så är det onsdag. Jag har varit med en kompis ett tag i Vallentuna. Nu är jag hemma och har äntligen fixat min dator. Så nu kan jag lyssna på musik och kolla på film och serier. Längtar tills den 3e september kommer få börja på en daglig verksamhet då.  Men nu är det bara boende som jag behöver. Får jag inte det måste jag ansöka om det i Vallentuna igen.  Mår inte bra. Alla säger att jag har en psykos men varför blir jag inte frisk av mina mediciner?  Jag kan inte leva såhär, nu ska jag fortsätta lyssna på musik. 
Johanna❤️

Onsdag

Är sjukt trött idag. Antagligen för att jag fick min spruta igår. Ska vila lite till nu.  Ha en fin dag 
Johanna ❤️

Tisdag

Så är det tisdag kväll.  Idag var jag i Vallentuna, var med en kompis ett tag och efter det var jag på öppenvården och fick min injektion med trilafon. När jag kom hem gick jag ut med benzo och efter det så gick jag till gymmet och köpte gym kort.  Gick även och körde ett konditions pass på 20 min på crosstrainer.  Nu är jag helt slut. Ska snart ta mina nattmediciner och gå och sova. Ha en fin kväll. 
Johanna❤️

Måndag

Så är det måndag kväll.  Jag var på studiebesök på en daglig verksamhet idag med mamma och min lss handläggare. Kommer börja där den 3e september.  Sen efter det så var jag i centrum och kollade i affärer. Och så åt jag middag på subway.  När jag kom hem så färgade jag håret till svart. Nu ligger jag i sängen och vilar, ska snart ta mina kvällsmediciner.  ❤️ hoppas att ni har haft en bra måndag och får en bra ny vecka. Imorgon ska jag få en injektion på öppenvården. Men innan det ska jag nog hänga lite i Vallentuna. 
Ha en fin kväll. 
Johanna❤️

Bilder från idag. ❤️

(null)

(null)

(null)


Kväll

Så nu är det söndag kväll. Jag och benzo ligger i sängen och ska sova nu. Jag har presis tagit alla mina mediciner så nu hoppas jag på att få sova en hel natt och hoppas på att min mensvärk inte är lika jobbig imorgon som idag. Men jag var i skavlöten idag vi gick till rönninge by. Såg lite får och getter. ❤️ nu ska jag sova. 
Johanna❤️

Utflykt

Så jag mamma och benzo åkte till skavlöten och rönnibge by. Det var trevligt. Nu har jag presis ätit middag. Nu ligger jag i sängen och vilar.  Hoppas att ni har Haft en bra. Helg och är redo för en ny vecka imorgon. 
Johanna❤️

Söndag

Så är det söndag. Jag ligger i sängen med mensvärk from hell. Orkar inte gå upp ur sängen. Nu ska jag nog vila lite. Ha en fin söndag och ett bra slut på helgen. ❤️
Johanna❤️

Kväll

Så är det lördag kväll. Jag måste ringa till öppenvården och be dem att slänga remissen. Jag klarar inte av att byta mottagning med tanke på hur jag mår. Och ingen kan någonsin göra ett bättre jobb och bry sig så som min skötare gör. Hon bryr sig på riktigt. Hon är bäst och jag klarar inte av ett hej då till henne.  Jag kanske gör det när jag mår bra.  Hoppas att dem inte blir arga på mig för att jag ändrar mig. Nu ska jag lyssna på musik. 
Johanna❤️

Lördag

Så är det lördag. Jag mår illa av all ångest. Och så har jag mensvärk from hell. Blir att vila lite och om en halvtimme ska jag och mamma gå ut med benzo.❤️ ha en fin lördag. Jag köpte lite lördagsgodis så det ska jag äta lite senare, och kolla på någon film på Netflix. Kram 
Johanna❤️

Fredag

Så är det fredag kväll. Jag ligger i sängen ska snart ta mina nattmediciner och gå och sova. Är sjukt trött. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan en person sen. Det är hen som fått mig att kämpa vidare. Det är hon som fått mig att inte ge upp som inte har tröttnat på mig. Hur ska jag klara mig utan henne? 😭 i dont know. Nu ska sova tror jag. 
Imorgon blir det att åka till arninge och sen kanske Vallentuna ochså., 
Ha en fin helg. 
Johanna❤️

Torsdag

Så är det torsdag kväll. Idag var jag hos min skötare på öppenvården. Det gick helt ok.  Nu har jag presis tagit mina nattmediciner så nu ligger jag i sängen och ska sova då jag är sjukt trött, imorgon ska jag gå upp vid 10. För att hinna till Vallentuna kl 14. Då jag ska till min skötare igen. Känner att jag behöver ha extra stöd denn vecka. Jag är sjuk fast vem har satt den stämpeln på mig att det bara är jag som hör mina röster att det bara är jag som ser denna läskiga man. Nu ska jag sova. 
Johanna❤️

Kväll

Så är det tisdag kväll. Jag har tagit mina nattmediciner så nu ligger jag i sängen och ska sova. På öppenvården gick det sådär. Har börjat tappa hoppet igen. Kommer det någonsin bli bra. Jag vet ärligt inte det, imorgon blir en lugn dag. Ska kanske åka till en mataffär och köpa själva pinnen till en kvast. Så jag kan göra lite övningar som sjukgymnasten har gett mig. På fredag ska jag köpa gym kort på Friskis och Svettis. Ska bli skönt att få träna av sig ångest. Nu ska jag sova. 
Johanna❤️

Tisdag

Så är det tisdag. Jag har presis ätit lunch på subway i Vallentuna. Om en timme ska jag till öppenvården först till min läkare och efter det ska jag tlll sjukgymnasten. Sen ska jag hem och kolla på film eller någon serie. Ha en fin dag. 
Johanna❤️

Måndag

Så är det måndag. Jag och mamma och benzo åkte till Djurgården och gick där och hade picknick, nu ligger jag i sängen och ska sova. Är sjukt trött av alla mina mediciner. Imorgon ska jag till öppenvården. Först till min läkare och sen till min sjukgymnast, hatar att behöva gå till min läkare men kan inte göra något åt saken. Nu hoppas jag på en bra natt. 
Johanna❤️

Kväll

Har legat i sängen och kollat på en serie på Netflix tjejer bakom galler. Den är as bra. Kollade på tre avsnitt. Nu ligger jag i sängen och ska sova. Godnatt. 💤😴🌙 
Johanna❤️

Söndag

Så är det söndag. Jag åkte till arninge idag och kollade i affärer. Det var trevligt men det regnade ganska mycket. Nu har jag presis ätit fisksoppa med vattenmelon till.  Nu ligger jag och vilar. Är sjukt trött. Mamma hämtade ut lite medicin idag till mig. Känns redan bättre. Hoppas att ni har haft en bra helg. 
Johanna❤️

Lördag

Så är det lördag kväll. Jag har varit i Vallentuna idag, träffade en kompis och sen kom mamma och benzo dit och vi gick kvällspromenaden där. Sen åkte vi hem och har kollat på sommarkrysset. Nu ligger jag i sängen och ska sova. Ha en fin kväll / natt. 
Benzo ligger och sover redan. 
Johanna❤️

Fredag

Så är det fredag kväll och helg. Jag åt middag hos pappa idag.  Det var gott. Nu ligger jag i sängen och ska sova. Ha en fin helg och jag hoppas att denna helg går sakta. Ha en fin kväll/ natt 
Johanna❤️

Torsdag

Så är det torsdag, jag har ännu en gång blivit sviken.  Men jag orkar inte bry mig, blir taco till middag. Är sjukt trött och imorgon måste jag gå upp tidigt, ska på möte på öppenvården.  Fast jag vill inte. Jag vill bara sova tills allt blir bra. 
Ska kolla på film om ett tag. 
Johanna ❤️

Onsdag

Så är det onsdag kväll. Jag blev utskriven från psyk idag. Så skönt. Ska till öppenvården på fredag annars ska jag bara ta det lungt,  kanske åker till pappa efter det mötet, mår helt okej idag så skönt. Åt god middag och glass med salted caramel sås till.. nu ska jag ta  mina nattmediciner och sova. Ha en fin kväll/ natt 
Johanna❤️

Tisdag

Så är det tisdag kväll. Jag har varit med en kompis idag i Vallentuna. Det var kul. Imorgon ska jag tillbaka till avdelningen och har jag tur blir jag utskriven från psyk.  Jag vill och ska börja leva mitt liv, var hos sjukgymnasten idag på öppenvården, det gick bra, men jag måste vara ärlig om hur jag mår. Ska till min skötare på öppenvården på fredag så då kommer jag till Vallentuna. Får se om jag träffar någon kompis då igen.😊 ni får ha en fin kväll.  
Johanna❤️

Söndag

Så är det söndag kväll. Jag har haft besök av pappa och farmor. Vi gick ut på en promenad. Efter det åkte dem hem och jag har sovit halva dagen. Vid 17 kom mamma och benzo till mig och vi gick ut på promenad. Nu ligger jag och vilar, är sjukt trött. Jag hoppas att jag får läkarsamtal imorgon så jag kan få en chans att komma till 150 eller bli utskriven. Får se men jag Kan iaf hoppas. För här på avd 141 står jag inte ut på.  Så håll tummarna att jag kan få byta avd eller bli utskriven imorgon 
Johanna❤️

Lördag

Så är det lördag på psyk. Tidigare idag var min mamma och hund här så vi gick ut på promenad. Nu ligger jag i sängen och e sjukt trött. Vill bara sova vill inte vara inlagd på psyk men har tyvär tvångsvård så har inget val, jag minns inget från medicin akuten.  Minns inte ens att jag vägrade bli inlagd på psyk. Hade tydligen två stycken som satt vak hos mig. Ska försöka få tillgång till min journal därifrån,  jag hoppas att jag får byta avd på måndag till en avd jag känner mig trygg på.  Nu ska jag vila lite och sen äta kvällsfika, 
Johanna❤️

Torsdag

Så är det torsdag jag är inlagd på psyk igen.  Med extravak på en ny avdelning. Kanske får byta till 131 om dem har plats. Fick en tvångsinjektion inatt, skada mig innan.  Nu vill jag bara dö. 
Johanna❤️

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus