Torsdag

Så är det torsdag och jag känner mig neddrogad av lugnande. Men det e najs för då slipper jag min jobbiga ångest. Har extra tillsyn och får inte gå ut. Ska nog vila lite nu i väntan på min 20 medicin. Hoppas att ni har en fin dag.
Johanna<3

Inlagd

Jag blev inlagd på psyk igen efter ett möte på öppenvården. Idag hatar jag dem på öppenvården. Jag vill ut härifrån ut från detta ställe. Men nej jag ska antagligen vara inlagd i några dagar för att kolla upp mina mediciner som inte fungerar som dem ska. Själv vill jag slippa allt. Men nej jag kan inte göra något åt saken. Bara försöka stå ut. 
Johanna <3

Måndag

Så har det gått ännu en måndag. Idag har jag haft min hund här ett tag och sen så har jag varit ute och gått vid angarn. Och nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och funderar på att kolla på tv. Och bara ta det lungt. Har en ångest som inte vill försvinna ifrån mig. Imorgon blir det att gå på dagliga verksamheten och efter det möte på öppenvården.  Och hoppas på att det går bra. Ska fortsätta lyssna på musik nu. 
Johanna <3

Påskafton 2016

Hade familjen här på påskmiddag. Det var kul. Och innan det var jag med en kompis i Täby c och så var jag hoss mig. Idag har jag mått helt ok. Nu ligger jag i soffan och kollar på gladiatorerna. Och väntar på att få min nattmediciner av personalen. Sen blir det att sova. Är as trött så ska bli skönt att sova. 
Hoppas att ni har haft en bra dag/kväll.
Johanna <3

Påskhelg

Så är det påskhelg. Jag ska få besök hos mig ska äta påskmat och chilla. Idag var jag på dagliga verksamheten och så har jag mått dåligt av min medicin. Och ångest det har jag jämt nu förtiden. Hoppas att den blir bättre snart. Ligger i soffan och kollar på tv. Har dock inte så många kanaler. Väntar på att personalen ska komma med mina nattmediciner. Det är typ dagens höjdpunkt. Ska fortsätta kolla på tv nu. Hörs en annan gång.
Johanna <3

Biverkningar

Har hemska biverkningar av min ena medicin. Så idag har jag kräkts och mått illa. Mer än vanligt. Var på öppenvården och det gick helt ok. Imorgon ska jag antagligen på min läkares öppna mottagning. För att min psykos styr mig. Och jag står inte ut länge till. Så hoppas på någon vettig hjälp. Ligger i sängen och kollar på tv och väntar på att personalen ska komma med mina nattmediciner. Sen så hoppas jag på en lugn natt. 
Johanna <3

Måndag

Så är det måndag och en ny vecka. Idag har jag varit hemma och tagit det lungt mår illa av min medicin och 5 dagen med ångest. Tog en lergigan så det blev lite bättre. Mamma var på besök ett tag. Vi åt lite mat och fikade. Och så har jag damsugit lägenheten. Och vid 16 ska jag gå en promenad. Hoppas att ni har en fin måndag och en bra ny vecka. 
Johanna <3

Söndag

 Så kom söndagen ochså. Har presis ätit lunch och hoppas att jag får behålla det, :-) väntar på att mamma ska komma hem till mig och hämta mig och min dator och så ska vi till min storebror. Som ska hjälpa mig med min dator. Sen efter det ska jag nog hem och bara vila. Mår illa av min nya medicin. Något positivt kan ju gå ner i vikt lite.. Nu ska jag vila vidare och ladda för en ny vecka imorgon. 
Johanna <3

lördag

så är det lördag. idag har jag varit hemma i vallentuan ett tag och åt sushi till lunch. det var gott men nu mår jag ännu mer illa. ligger i sängen och lyssnar på musik och bara tar det lungt, ska laga middag vid 18. men har ingen aning om vad jag ska göra. kanske blir lax  och grönsaker. eller ingenting beror på om jag mår illa eller inte.
imorgon ska jag till min bror och hans tjej och han ska fixa min dator så det är najs.
hoppas att ni har en fin lördag
johanna <3

psykos

psykosen har ett hårt grepp om mig. vet inte när det ska ta slut vet ingentign längre. livet verkar inte vara menat för mig och en äcklig ångest har jag ochså. har iaf fått höja min medicin abilify till 10 mg  det känns som att det är mitt sista hopp. vill att det ska bli tisdag då ska jag till min skötare i öppenvården. det behövs som det är nu.känner mig febrig just nu så blir väl sjuk snart ochså. som om jag inte hade nog med problem.vill att klockan ska bli 21 då ger personalen mig mina sovmediciner/ en annan psykos medicin. i helgen ska jag nog bara ta det lungt.
hoppas att ni har en fin helg
johanna <3

Ångest

Ångest idag igen skrev ett sms om hur jag mår till min skötare och massa knas. Har mått illa hela dagen. Och ska snart få mina kvälls mediciner och sen försöka sova. Psykosen har ett starkt grepp om mig. Och blir det inte bättre så blir jag säkert inlagd igen. Hoppas på en bättre dag imorgon. Är trött av min behovs medicin. Så ska sova snart. Godnatt 
Johanna<3

Ångesten

Ångesten är och hälsar på idag igen. Jag får panik på detta och jag fuxkade upp allt igen. Jag orkar inte med mig själv längre. Kan man avgå som människa tills allt blir bra så gör jag det gärna nu. Känns som att jag inte gör annat än fel och rösterna är jobbiga på dagarna. Men bättre på nätterna... Fukc allt. Hoppas att ni har en bättre dag än mig. 

Tisdag

Idag har jag haft ångest from hell. Men fick iaf besök av mamma med hund. Och sen var jag på möte på öppenvården, Det gick helt ok. Men slutade med att jsg grät över livet ännu en gång. Får panik på allt. Får panik på psykosen som har ett hårt grepp om mig. Får panik på livet. När ska allt bli bra. Om det ens blir bra.. Sitter vid datorn och lyssnar på musik och är trött. Om en timme får jag min medicin så då ska jag nog försöka sova. Imorgon ska min skötare komma hem till mig, lite nervös. 

fixat

så har man fixat sin nya dator och internet så nu kan jag blogga från datron om jag inte är ute någonstans. idag har jag varit i täby c en stund och efter det åkte jag hem. nör jag kom hem fixade jag datorn. och efter det kom mamma en stund med lite tallrikar och lite grönsaker. och efter det åkte hon hem och vid halv 7 så kom personalen och lagade mat med mig. blev köttfärssås med pasta. det gick bra. och nu har jag presis ätit och diskat efter mig. så nu ska jag ligga i sängen och ta det lungt kanske ska kolla på någon film.
ha det bra kära läsare.
johanna <3

söndag

så är det söndag. igår var jag mamma och pappa på ikea och köpte möbler till min lägenhet. nu ska svi snart dit och börja fixa allt och jag ska packa upp kläder och sånt. och sen åka och köpa en dator till mig. det är najs. mår illa av min medicin men det kommer gå över om några timmar då jag börjar känna mig hög av min medicin. kul eller inte. aja ska fixa mig lite och sen åka med pappa till lägenheten och sen så kommer nog min mamma dit ochså.

Fredag

 Så är det fredag och ännu en helg. Jag ska flytta till ett serviceboende i helgen. Så imorgon ska jag till Ikea och hämta säng och soffa och lite annat ska bli skönt att flytta hemifrån. Men ändå en rädsla. Jag mår psykiskt inte bra. Men jag måste klara det här det får inte misslyckas. Ska ochså kanske träffa en kompis i helgen. Får se vad som händer.  Ska kanske sova i min lägenhet på lördag Eller söndag. Beror på hur snabbt det går med säng. Ska vila lite nu och sen gå ut på en tredje promenad med mamma och hunden.  Har redan hunnit gå med en kompis och med min skötare i öppenvården. Ha det bra
Johanna <3

Utskriven

Blev utskriven igår orkade inte va inlagd på psyk. Det blev inte bättre att va där är fortfarande jobbigt med röster.. Men har fått abilify så hoppas på att det ska hjälpa mig. Idag ska jag till min skötare på öppenvården. Hoppas att det går bra. Och sen ska jag hem och vila. Hoppas att ni får en bra vecka
Jag mår illa och är trött av min nya medicin. Så hoppas på att kunna gå ner i vikt lite tack vare den. 
Johanna <3

Måndag

Det är måndag och jag fortfarande kvar på psyk. Mina röster skriker på mig att rymma härifrån. Så hoppas att läkaren skriver ut mig härifrån så jag kan va hemma istället. Mår inte så bra. Allt e jobbigt. Och min nya medicin är ganska så stark den ochså. Så hoppas på att det hjälper mig nu. 


Psyk

Så är det ännu en dag på psyk inlåst. Har iaf fått permission till mitt nya boende men sen måste jag tillbaka till avd. Det är jobbigt just nu.vill få bort rösterna. Vill få bort det som dem tänker på. Har börjat med en ny medicin mot psykos abilify heter den. Blir bara trött av den. Och lite feber. Men hoppas på att den ska fungera nu. Annars så ger jag upp. Hoppas att ni har haft en bra helg. 
Johanna <3

Inlagd

Mötet slutade med inläggning på psyk igen. Fast denna gång hamnade jag på en psykos avd. Sitter i en hård sjukhussäng. Och väntar på att en jourläkare ska komma och prata med mig. Och jag är jätte trött och vill bara sova. Men nej måste hålla mig vaken tills jourläkaren kommit och pratat med mig. En bakjour läkare kom till öppenvården för en bedömning och hon tyckte att jag skulle följa med frivilligt. Och det gorde jag. Nu känns det mest att jag vill ifrån allting. Men jag kommer inte kunna komma ut härifrån. Är jätte trött pga lugnande och zyprexa. Ska vila lite nu 
Johanna <3

Fredag

Så är det fredag och helg. Mår illa och har mensvärk. Får inte behålla något jag äter. Jobbigt och vid två ska jag åka till öppenvården. Kanske kommer bli inlagd . Får se vad som händer. Det enda jag vet är att det inte håller som det är nu.  Ha det bra 
Johanna <3

Faller

Jag faller neråt igen och ingen kan ta emot mig. Rösterna skriker på mig. Jag kan inte kontrollera dem längre dem är för starka. Får jag ingen vettig hjälp snart så får jag panik. Glömde min medicin hemma är på dagliga verksamheten nu. Känner mig konstig i huvudet så måste snart gå hem och ta min medicin och vila. Kommer säkert däcka som vanligt. Blä för medicin. Blä för allt. Ha det bra 
Johanna <3

Onsdag

Så är det onsdag jag mår fortfarande dåligt långt ifrån att må bra. Jag vet ingenting längre. Idag ska jag till mitt boende och hälsa på. Kommer träffa en som kommer bli min kontakt person på boendet. Annars händer nog inte så mycket idag bara ta det lungt och hoppas att mitt mående blir bättre snart.  Hoppas att ni har en bra onsdag. 
Johanna <3

Ångest

Har ångest och jobbigg med psykosen den äter upp mig dag för dag. Men än lever jag. Jag får panik dem skriker på mig dem vill få mig att skada mig. Jag ska snart flytta till ett serviceboende Lss . Men jag är rädd att jag ska fucka upp allt och bli inlagd igen.  Mår inte bra har ångest ochså så jobbigt. Presis ätit lunch och en kaffe efter. Det var gott. Ska till En ungdomsgård senare för oss med funktionsnedsättning. Ska bli kul men då kan jag inte ta Min psykos medicin. Ska ta den senare ikväll. Ha det bra 
Johanna <3 😘❤️

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus